חפש

    המקור: USDA

     

    הודו (תכולה ב100- גר')

    החלק

    אנרגיה

    (קק"ל)

    חלבון

    (גרם)

    שומן

    (גרם)

    כולסטרול (מ"ג)

    ברזל

    (מ"ג)

    מגנזיום

    (מ"ג)

    ויטמין B12

    (מיקרוגרם)

    בשר בהיר (צלוי/מבושל אדום עם עור)

    196

    28

    8

    76

    1

    26

    0.4

    בשר כהה (צלוי/מבושל אדום עם עור)

    220

    27

    11

    89

    2

    23

    0.4

    בשר בהיר (צלוי/מבושל אדום ללא עור)

    156

    30

    3

    69

    1

    28

    0.4

    בשר כהה  (צלוי/מבושל אדום ללא עור)

    186

    28

    7

    85

    2

    24

    0.4

    חזה (צלוי, בשר בלבד ללא עור)

    157

    30

    3.2

    69

    1.4

    28

    0.4

    ירך (צלוי, עם עור)

    206

    28

    10

    84

    2

    23

    0.4

    ירך (צלוי, ללא עור)

    185

    28

    7

    84

    2

    24

    0.4

    כבד (מבושל)

    169

    24

    6

    626

    7.8

    15

    47.5

    כנף (צלוי, עם עור)

    227

    27

    12

    80

    1

    25

    0.3

    כרע מבושל (עם עור)

    206

    28

    10

    84

    2

    23

    0.4

    כרע מבושל (ללא עור)

    185

    28

    7

    84

    2

    24

    0.4

    לבבות מבושלים

    177

    27

    6.1

    226

    6.9

    22

    7

    קורקבנים מבושלים

    163

    29

    3.9

    232

    5.4

    19

    2

    שוק מבושל (בשר בלבד)

    185

    28

    7

    84

    2

    24

    0.4

    שוק מבושל (בשר ועור)

    206

    28

    10

    84

    2

    23

    0.4

     

     

    עוף (תכולה ב100- גר')

    החלק

    אנרגיה

    (קק"ל)

    חלבון

    (גרם)

    שומן

    (גרם)

    כולסטרול (מ"ג)

    ברזל

    (מ"ג)

    מגנזיום

    (מ"ג)

    ויטמין B12

    (מיקרוגרם)

    בשר (צלוי/מבושל אדום עם עור)

    237

    27

    13

    87

    1

    23

    0.3

    בשר (צלוי/מבושל אדום ללא עור)

    188

    29

    7

    88

    1

    25

    0.3

    חזה (צלוי, בשר בלבד ללא עור)

    164

    31

    4

    84

    1

    29

    0.3

    חזה  (מטוגן עם ציפוי, בשר בלבד ללא עור)

    184

    33

    5

    84

    1

    30

    0.4

    ירך (צלוי, עם עור)

    245

    25

    15

    92

    1

    22

    0.3

    ירך (צלוי, ללא עור)

    207

    26

    11

    94

    1

    24

    0.3

    כבד (מבושל)

    157

    24

    5.5

    631

    8.5

    21

    19.4

    כנף מטוגן (עם עור, עם ציפוי)

    326

    20

    22

    82

    2

    17

    0.2

    כנף (צלוי, עם עור)

    288

    27

    19

    83

    1

    19

    0.3

    כרע צלוי (עם עור)

    245

    25

    15

    92

    1

    22

    0.3

    כרע צלוי (ללא עור)

    207

    26

    11

    94

    1

    24

    0.3

    לבבות מבושלים

    185

    26

    7.9

    242

    9

    20

    7.3

    קורקבנים מבושלים

    153

    27

    3.7

    194

    4.2

    20

    1.9

    שוק מבושל (בשר בלבד)

    171

    28

    6

    92

    1

    24

    0.3

    שוק מבושל (בשר ועור)

    214

    27

    11

    90

    1

    23

    0.3