ערך קלורי:
270 קלוריות למנה
החומרים ל-4 מנות:
1/2 ק"ג בשר הודו טחון
2 שיני שום כתושות
2 כפות עלי פטרוזיליה ושמיר קצוצים
1 ביצה
4-3 כפות פירורי לחם (עדיף מבייגלך עם שומשום מרוסקים)
1 כף אבקת מרק הודו
2 כפות קטשופ או עגבנייה מרוסקת
מלח ופלפל שחור גרוס גס
שמן לטיגון
אופן ההכנה:
-
מערבבים יחד את כל מרכיבי הקציצות עם שתי כפות מים. משהים כ-10 דקות.
-
מחממים מחבת כבדה עם מעט שמן ומנמיכים את האש לבינונית.
-
בידיים רטובות יוצרים קציצות עגולות או מוארכות ומטגנים משני הצדדים רק עד שהפנים מוכן, מבלי לייבש.