חפש
    ערך קלורי:
    270 קלוריות למנה
    החומרים ל-4 מנות:

    1/2 ק"ג בשר הודו טחון

    2 שיני שום כתושות

    2 כפות עלי פטרוזיליה ושמיר קצוצים

    1 ביצה

    4-3 כפות פירורי לחם (עדיף מבייגלך עם שומשום מרוסקים)

    1 כף אבקת מרק הודו

    2 כפות קטשופ או עגבנייה מרוסקת

    מלח ופלפל שחור גרוס גס

    שמן לטיגון

    אופן ההכנה:
    • מערבבים יחד את כל מרכיבי הקציצות עם שתי כפות מים. משהים כ-10 דקות.
    • מחממים מחבת כבדה עם מעט שמן ומנמיכים את האש לבינונית.
    • בידיים רטובות יוצרים קציצות עגולות או מוארכות ומטגנים משני הצדדים רק עד שהפנים מוכן, מבלי לייבש.